Krullenkoppies

Specialist in krullenkoppies

Kort haar

€ 62,50

Halflang haar

€ 87,50

Lang haar

€ 97,50

Toeslag voor lengte
Voor extreem lang of veel haar rekenen we een toeslag van € 27,50. De haarlengtes definiëren we als: boven de schouder is kort, op de schouders is halflang, over de schouders is lang en over het bh-bandje is extra lang.

Heb jij dik of fijn haar met slag, kroeshaar, sterk krullend haar of gepermanent haar? Elke krul heeft zijn eigen behoefte. Dat is precies de reden waarom wij voor onze krullenkoppie’s een speciale krullenbehandeling aanbieden.

Op basis van jouw wensen en het type krul maken we een behandelplan op maat – van knippen en intensief verzorgen in onze salon tot een uitgebreid advies voor thuisverzorging, styling en drogen van het haar. Onze prachtige producten zijn volledig vrij van sulfaten, siliconen, en parabenen. Ook hebben wij diverse tools om het optimale resultaat te kunnen behalen. Te denken aan speciale borstel, microvezel handdoeken, en diverse haardiffusers.

Daarnaast blijven wij ons verdiepen in de verschillende technieken en volgen we met grote regelmaat een nieuwe krultraining. Op die manier kunnen we elk krultype behandelen.

Curly hair, we take care!